Deze website is gemaakt in opdracht van de kerkenraad van de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt te Roden. Het doel hiervan is onder andere een aanvulling te geven op de communicatie binnen de gemeente, maar ook om middels een eigentijds medium ook buiten de gemeente van ons en ons geloof te laten horen.

Uitgangspunt voor de redactie is een website met een brede doelgroep: jong tot oud, digibeet tot wizzkid, extravert tot intravert, kortom iedereen kan en mag inbrengen maar ook meelezen.

Een direct voordeel van een website is de betrekkelijk snelle aanpasbaarheid, het actueel zijn. Hierbij is de redactie afhankelijk van u als lezer en gemeentelid. Graag ontvangt de redactie, maar zeker de webmaster UW inbreng. U kunt hierbij denken aan:

- Verenigingsplanning, voorstudiemateriaal (artikelen, links etc)
- Uw mening ("dat wilde ik even kwijt")
- Uw vraag: ("Ik wil wel eens een kerkdienst bezoeken, hoe gaat dat nu precies in z'n werk?")
- Uw (anonieme) probleem ("ik mis iets in de dienst, maar ik durf het niet te zeggen")
- Preekverzoeken aan de predikant ("Dominee, wat dacht u van het thema......?)

U snapt het: alles is mogelijk, tenminste een hoop. Onder de menuoptie Contact is er de mogelijkheid om een aantal functionarissen binnen de gemeente rechtstreeks aan te spreken, daar vindt u ook de webmaster en de redactie tussen. Heeft u vragen of suggesties voor deze website? Laat het ons weten. Het is tenslotte ook uw site! Ons e-mailadres is redactie@deopenhof.nl